TT Ads

Står du i den situation, at du er endt i en konflikt eller uenighed, som kræver, at jura og lovgivning bliver blandet ind i det? Det kan være alt fra uenigheder omkring forældremyndighed, ugiftes retsforhold, arv og testamente mm. Fælles for dem alle er, at jura kan være enormt kompliceret at finde rundt i for almindelige mennesker, som ikke har noget at gøre med det til hverdag. Derfor, hvis du står i den situation, er det en god idé at få noget hjælp udefra. Her ville det være passende at hyre en advokat. Men hvem skal det så være? Er der stor forskel på advokater? Og er der noget, du bør være særligt opmærksom på, når du vælger din advokat?

Der er nogle forskellige ting, som du kan overveje før du går ud og vælger en helt tilfældig advokat.

Vælg en advokat tæt på dig

Der er flere fordele ved at vælge en advokat, som ligger i dit nærområde. Hvis advokaten ligger tæt på dig, så gør det det nemmere at holde nogle møder. Hvis det er en advokat langt væk, så det være, at I skal ringe sammen, hvilket gør det sværere at fornemme vedkommende. Hvis I kan mødes ansigt til ansigt, så vil gøre det nemmere at sidde og snakke om tingene.

Bor du f.eks. i Herning, så kunne du med fordel vælge et advokatfirma i Herning. Bale er et advokatfirma i Herning, som er stiftet af Marianne Bale. Her går de eksempelvis meget op i den personlige kontakt med deres kunder, og at kunderne altid har let adgang til dialog med medarbejderne. De har mange års erfaring, og de tager sig desuden både af områder inden for privatret og erhvervsret.

Hvis du vælger en advokat tæt på, så kan det også være, at du allerede har hørt om den fra venner og bekendte. Det kan være, at nogen allerede har brugt den advokat og kan anbefale den. Generelt er det smart at spørge rundt omkring i sit nærområde, om nogen kan anbefale en god advokat.

Vælg en person du kan godt med

Når du vælger advokat, så vælg en, som du kan snakke godt med. Det betyder ikke, at I behøver være nye perlevenner, men man kan som regel rigtig hurtigt mærke, om det er en person, som man er på bølgelængde med eller ej. Samarbejdet vil blive langt bedre for begge parter, hvis I kan snakke godt sammen og forstår hinanden. For at vurdere om det er den rette advokat, så tag først en telefonsamtale, hvor du lige kan fornemme vedkommende. Her vil du højst sandsynlig allerede kunne mærke, om det er en person, du har lyst til at samarbejde med.

Når du først har valgt din advokat, så er det bare med at komme i gang med Jeres samarbejde. I et fag som dette, kan man have rigtig mange spørgsmål og det ved en advokat godt. Derfor, spørg løs, når du er i tvivl om noget.

TT Ads