TT Ads

Det har aldrig været mere vigtigt at fokusere på bæredygtige og grønne løsninger, end det er i dag. Ikke en dag går, uden at vi gennem nyheder, medier og aviser bliver mindet om, at global opvarmning og naturkatastrofer ødelægger mere og mere. Det er en dyster fremtid vi går i møde, men hvis vi handler nu, kan vi stadig nå at rette op på det. Heldigvis er det i dag blevet muligt at tage fornuftige og grønne valg, der gavner miljøet såvel som vores fælles fremtid. Økologisk mad, bæredygtige huse, elbiler og mange andre ting bidrager til et faldende forbrug af fossile brændstoffer.

Vil du være med til at gøre en forskel, men ved du ikke helt, hvor du skal starte? Det kan være svært at navigere rundt i de mange muligheder, men et godt første skridt at tage er at vælge en grøn elforsyning.

I dag har du mulighed for at tage et valg

Siden 2003 har det været muligt at skifte elforsyning. Alligevel er det endnu ikke mange, der har valgt at tage en aktiv beslutning om at skifte selskab. For mange er det idéen om, at det måske er besværligt, langsommeligt og bekosteligt, der afholder dem fra at skifte, men virkeligheden er en helt anden. Det er nemt og bekvemt, og inden for ganske kort tid kan du få din energi fra grønnere og mere bæredygtige kilder end fossile brændstoffer.

At skifte til en grønnere elforsyning betyder, at du med god samvittighed kan sætte strøm til alle hverdagens opgaver, pligter og fornøjelser. Så behøves du ikke spekulere på, at der bliver ledt store mængder af farlige giftstoffer og forurening ud i luften, hver gang du tænder for stikkontakten derhjemme. Så overvejer du at skifte til en anden elforsyning, så vælg et selskab med holdning. På den måde er du nemlig med til at tage et ansvar for vores fælles fremtid.

TT Ads