TT Ads

Hvad skal du kigge efter, når du skal vælge serviceværksted?

Det er ikke en let beslutning, når man skal finde et serviceværksted til sin lastbil, som man har det godt med. Det er absolut ikke alle, der er lige gode til deres arbejde, og ender du ved den forkerte partner, kan det nemt blive en dyr og træls oplevelse. Men hvad skal man egentlig kigge efter, når man skal vælge et serviceværksted?

Vær opmærksom på lastbilens mærke

Hvilket mærke er din lastbil? Hvis du kører i en af de mest kendte mærker, som fx DAF, Palfinger, ZEPRO, HMF eller Schmitz Cargobull, så kan det være, at du skal kigge efter et værksted, der er autoriseret værksted inden for disse mærker.

Nogle gange skal man fx have skiftet en del af transportmidlet ud, og i nogle tilfælde er det vigtigt, at den erstattes med en part fra samme mærke. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, når du skal vælge et serviceværksted.

Vælg nogle, der vil tilbyde en serviceaftale

Det er aldrig sjovt at modtage en uforudset regning. Det er derfor altid klogt at vælge et serviceværksted, som tilbyder at tegne en serviceaftale med dig. En serviceaftale er en kontrakt mellem dig og dit serviceværksted, som betyder, at du får en garanti for, hvilken service værkstedet dækker, uden at det skal koste dig ekstra. Det kan i sidste ende spare dig for mange penge.

Vælg nogle, med mange års erfaring – men som kan se fremad

Det kan bestemt være en fordel at vælge et serviceværksted, som har mange års erfaring på bagen. Men et ældre værksted kan også bære præg af gamle vaner og mangel på nye, bedre tiltag. Det er derfor essentielt, at du forsøger at finde balancen mellem de to.

I dag findes der så mange nye teknologiske tiltag, at man automatisk vil falde bag andre, hvis man ikke forsøger at følge med i den teknologiske udvikling. Det er derfor vigtigt at undersøge, om værkstedet har taget stilling til nye teknologiske muligheder.

Dermed sagt, at mange års erfaring ikke er noget, der kan erstattes af teknologi. Det bedste serviceværksted må derfor være det, der kan tilbyde begge dele.

TT Ads