TT Ads

I Danmark har vi vores eget ord for hygge, som ingen andre lande har. Vi danskere elsker ordet: ”hygge”, og den følelse, som lægger i ordet. At ramme den rigtige stemning, som rummer af hygge, kan være svær, og hvordan formår du at skabe en hyggelig stemning?

Siddepladserne

Noget af det, som indebærer hygge, er den rette sofa. En sofa, hvor du kan læne dig tilbage og slappe af, hvor du lader roen falde på – det er hygge. I din bolig foretager du dig de praktiske gøremål, men de færreste tænker over, at siddepladserne i hjemmet er her, hvor du bruger en del af din tid. Når du skal vælge møbler, skal du huske på, at det er bedst at vælge få end for mange, da det hurtigt kan blive uoverskueligt. Du kan bl.a. fjerne den hyggelige stemning, som du forsøger af skabe. Du skal have behagelige siddepladser til dig og dine gæster, når de kommer forbi til en hyggelig snak. Om aftenen kan du trække dine rullegardiner ned, sætte din yndlingsserie på og sætte dig til rette i sofaen. Hvis du har behov for nye gardiner til at skabe en hyggelig stemning, kan du klikke på Gardinbussen Prisgaranti.

Invester i nips ting

En følelse er ikke noget, som du kan gennemtvinge, men en følelse skal opstå af sig selv. Derfor skal hyggefølelsen komme frem af sig selv. Du kan dog med andet end blot siddepladserne skabe en hyggelig stemning ved at sætte små nips ting frem bl.a. på reolerne. Hav en stor vase stående med en masse dejlige duftende blomster. Til sofaen kan du tilkøbe puder, som matcher til farverne, som er i rummet, da det er med til at skabe en helhed og rød tråd igennem rummet. Plaider er en af de bedste investeringer, som du kan foretage dig, da der ikke findes noget bedre end et blødt tæppe, som du kan tage over dig, når du sidder i sofaen.

TT Ads