TT Ads

Luft er vigtigt – det har du, ligesom alle andre, også brug for. Luften omgiver dig dag ud og dag ind, uden at du egentligt tænker over det. Måske har du lagt mærke til, når du forlader et lokale, der har været tomt, og træder ind i et lokale, der er fyldt med mennesker, at der så er forskel på luften? Den vil være tungere og mere omklamrende i lokalet med mennesker, end i det lokale der ikke var mennesker.

Varme kan tit skylde, at der er en omklamrende følelse i luften. Det kan der specielt være indenfor i huset, hvor det bliver varmet op af både indvendige såvel som udvendige energikilder. Oftest om sommeren kan solen opvarme huset slemt, så du føler, at du har brug for mere luft.

Undgå skimmel, fugt og for meget CO2

Ventilation kan give dig et friskere indeklima. Et ventilationsanlæg er ikke særlig besværligt at forstå. Det tager frisk luft udefra, og så mindsker det også energiforbruget. De filtre, der sidder indeni anlægget, skal dog nogle gange skiftes og byttes ud med nye filtre. Hvis du vil undgå pollen, små partikler og lugte- og støvpartikler, så bør du vælge at bruge et Nilan filter til dit anlæg. Det er gode filtre, der fungerer fantastisk til at rense luften for de partikler, du ikke gider at have indenfor.

Pollen og små partikler i luften kan irritere

Når foråret og sommeren står for døren, så bliver et pollenhelvede også skudt i gang for dem, som lider af pollenallergi. Det ikke muligt – og slet ikke nemt – at undgå pollen og små partikler i luften, da de er alle vejene. Nogle steder er det værre end andre, men selv hvis du er indenfor, vil du stadig have svært ved at undgå pollen og de små partikler i luften. Det kan nye filtre til ventilationsanlægget hjælpe på.

TT Ads