TT Ads

Hvis du i din virksomhed oplever et stigende antal ordre, kan det være, at du får brug for et lager. Med et lager kan du sikre, at dine kunder kan få deres varer hurtigere, og derfor kan du opleve større tilfredshed. Men hvor skal du lige starte henne, når du gerne vil have et lager?

Find et lokale

Det er først og fremmest virkelig væsentligt, at du finder et lokale, som kan fungere som dit lager. Hvad der er det rette valg af lokale, afhænger meget af din virksomheds størrelse og hvor mange varer, du skal have liggende. Hvis ikke du har brug for særlig meget plads, kan du leje et depotrum, men har du brug for rigeligt med plads, kan du i stedet leje en lagerhal.

Indkøb til indretningen af lageret

Når du har et lokale, er det bare med at få det indrettet, så du kan begynde det at bruge det som et lager. Et lager kræver, at du har nogle forskellige reoler, som du kan organisere alle dine varenumre på. Der findes både pallereoler, plukreoler, grenreoler, gennemløbsreoler m.m. Hvilke der passer bedst, kommer helt an på typen af varer. Her kan du f.eks. købe pallereoler fra Mas Høvik. Udover reoler kan du også få brug for f.eks. magnetskilte, gitterriste eller en truck. Det skal alt sammen være med til at gøre dit lager nemmere og mere overskueligt at navigere rundt i.

Plantegning over dit lager

Et lager er som regel et stort lokale, så det er svært lige at se sig ud af opstillingen og indretningen. Det kan du gøre lettere ved at lave en slags plantegning over dit lager. Nu kan du lave en lille skabelon af dit lager på baggrund af de reoler, som du har købt dertil.

TT Ads