TT Ads

Den måde vi transporterer os rundt i verden på, og hvilke konsekvenser det har for klimaet, er et rigtig varmt emne i de nationale og internationale debatter. Det er nok en af grundende til, at forskellige transportmidler drevet af el er ved at få stor popularitet. Men hvad er det for nogle køretøjer, og er de egentlig noget for dig?

El løbehjulet

Det er efterhånden ved at være en kendsgerning, at et el løbehjul er det nye sort. Du kan næsten ikke gå nogen steder uden at se dem, og der har været rigtig stort fokus på dem i medierne. I starten var det måske nok mest negativ omtale, og der var en del skepsis omkring de elektriske løbehjul, men efterhånden er de blevet noget mere accepterede. Hvis du vælger at køre på et el løbehjul, skal du dog lige huske på, at de andre trafikanter ikke er vant til den type transportmiddel, så du lige orienterer dig en ekstra gang for alles sikkerhed.

Elcykel

Dette transportmiddel er godt for dig, der måske har lidt for langt til arbejde til, at det kan lade sig gøre på cykel, men egentlig gerne vil cykle, om det er for at spare miljøet for udledningerne fra din bil, eller om det er for at få lidt ekstra motion. Du kan få mere elcykelinfo online, for at sikre det er noget for dig.

Elbilen

De elektroniske biler er i kæmpe fremdrift lige nu, og det er nok især på grund af det fokus, der er på den grønne transport og en mere bæredygtig verden. Et af problemerne med elbiler lige nu er, at de er temmelig dyre i forhold til biler, der kører på brændstof. Men da flere af folketingets partier kæmper for afgiftsfri elbiler, burde det ikke være et problem, der vil være der særlig meget længere.

TT Ads