TT Ads

Står I og skal holde en stor fest, kan dette hurtigt blive rigtigt dyrt. Intet er gratis, og indkøbene kan hurtigt virke lidt overvældende når du hører prisen på de forskellige ydelser. Men frygt ej, det er nemlig ikke så svært endda at spare penge på udgifterne til en fest, hvis du blot er indstillet på selv at tage lidt mere ansvar for processen. Og det kræver selvfølgelig også du er i bedre tid med planlægningen, end du måske normalt ville have været, idet du i langt større grad kommer til at stå for alle indkøbene selv.

Overvej hvor festen skal holdes

Nogle mennesker er måske heldige nok til at have et kæmpe hus, eller en stor have, hvor de har mulighed for at holde festen. Hvis dette er dig, er du heldig idet du kan spare mange penge på ikke at skulle leje et lokale. Men det er desværre de færreste, og de fleste er derfor nødt til at finde et sted, hvor de kan holde festen. Her er det vigtigt du ikke leder centralt, men at du generelt søger ud mod de mindre byer omkring København, eller de andre større byer landet over. Der er fx selskabslokaler i Ballerup, dette er en fordel idet selskabslokalet ofte vil være en del billigere, idet det ikke er fuldkommen centralt placeret, men stadig så centralt at gæster ikke vil have problemer med at komme dertil i hverken bil eller med offentlig transport. Ønsker du et selskabslokale i Ballerup kan du se mere her.

Lav mest muligt selv

Hvis man ønsker yderligere at spare penge, kan en rigtig god metode være at lave mest muligt selv. Dette kan være alt for bordpynt til maden. Herved skal du blot handle basiselementerne ind, det vil sige papir osv. til navneskilte, og ingredienser til maden. Og dette er langt billigere end at handle det hele færdigt lavet og leveret. Mange gange kan du også være i god tid, og spørge din familie, om de kunne tænke sig dagen før at give en hånd med, når det kommer til fx maden.

TT Ads