TT Ads

Vi kender alle det med at arbejde hjemmefra. Vi er vant til at alle kontorartiklerne er på arbejdet, så hvem tænker lige over at der er behov for diverse ting? I ihvertfald ikke dig! Det er typisk at du glemmer at der skal købes blækpatroner til printeren, overstegningstucher osv. Men hvor mange tænker lige over, at det faktisk er en vigtig ting af det at arbejde hjemmefra?

Opbevaring af kontorartikler

Kontorartiklerne flyder over hele kontoret, det kender vi vist alle. Brugte blækpatroner flyder i lokalet, og farverne er smittet af. Blækpatroner er altid vigtige at have på lager, fordi man ved aldrig hvornår printeren løber tør. Det ville være mega træls, ikke at kunne printe sine opgaver. Når patronerne er bestilt hjem, gerne to i hver farve. Så husk at opbevar dem et sted, evt. køb en rumdeler. Du kan med en rumdeler opbevare alle kontorartikler, uden de ligger og flyder. Du skal blot huske at sætte det på plads, for ellers er der totalt kaos.

Det her skal du huske når du køber printerpatroner

Det er ikke alle blækpatroner som passer til din printer, det er derfor vigtigt du køber lige den patron som din printer har brug for. Der findes et hav af muligheder for at du kan få vejledning hvis du er i tvivl. Du kan evt. se mere her, hvor der findes en masse blækpatroner og diverse kontorartikler. Når du køber dine blækpatroner, vil det være en god ide at sammenligne priser. For selvom blækpatroner altid er i den dyre ende, så husk at sammenlign priser på nettet. Der kan nemlig være nogle som er billigere end den første du har kigget på. Det ville være bedst at få mest for pengene, så derfor tjek indholdet af blækpatronerne hvis du har tid til det.

TT Ads