TT Ads

Kan du godt lide at gå i haven, men står det lidt stille i efterårs- og vintermånederne? Hvis ikke du kan vente med at komme i haven til foråret, kan du begynde at planlægge så småt, hvad der skal laves derude. Måske savner du at kunne få lidt mere brug ud af haven? Eller måske du gerne vil have flere farver og planter ind i den?

Byg en ny terrasse

Hvis du har et ønske om at få noget mere brug ud af din have, kan det hjælpe at bygge en terrasse, hvis ikke allerede du har en i haven. Når du har en terrasse, har du altid et sted at sætte dig hen og tage en pause, ny din frokost eller holde grillaftener med din familie. Hvis du har svært ved at få resten af familien med udenfor, vil det også være et godt initiativ med en terrasse, da alle kan være samlet der, hvad enten det så er for at spise sammen eller spille brætspil. Du kan få terrassebrædder hos Wimex, så besøg hjemmesiden her.

Gør plads til at koble af

Hvis du går meget i haven og arbejder, kan det være rart med et hyggeligt sted, hvor du kan sætte dig hen og tage en pause. Det kunne du gøre på din terrasse, men du kan også have et specielt sted i haven dedikeret til at tage et lille hvil. Du kan f.eks. sætte en hængekøje op et sted eller lave et hjørne i haven med nogle liggestole på nogle fliser.

Få mere liv ind i din have

Din have er naturligvis livlig uanset hvad, fordi alting gror hele tiden. Men hvis du savner nogle flere flotte planter og træer, er det bare at gå i gang med at plante dem. Du kan f.eks. anlægge nogle fine bede med alle dine yndlingsblomster.

TT Ads