TT Ads

Er dit helt store ønske at få smukt, glansfuldt og sundt hår? Er du træt af produkter, der ikke gør nogen forskel? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om de smarte Niophlex produkter fra id Hair. Produkterne er specielt gode til dig, der ønsker at farve dit hår, men som samtidig ikke ønsker at pådrage dit hår unødvendig skade. Ved at kombinere Niophlex med traditionelle farve- og afblegningsbehandlinger, forhindrer og reparer du skader, ved at tilføre bindinger, elasticitet og styrke. Derudover forbedrer du generelt dit hårs tilstand. Niophlex produkterne kan dog også sagtens anvendes, selvom du ikke ønsker at farve dit hår. Som en enkeltstående hårkur hjælper Niophlex nemlig på helt samme vis. Produkterne genopbygger skadet hår samt beskytter det mod styling, vind og vejr. Er du således interesseret i at afprøve de fantastiske produkter fra id Hair, kan du lige her se et stort udvalg af Niophlex.

Niophlex – et hav af fordele

Anvender du Niophlex på dit hår, vil du med garanti se fantastiske resultater. Du vil blandt andet opleve, at dit hår ikke længere vil være ødelagt efter kemiske behandlinger. Produkterne virker desuden til hårfarve, lysning, udglatning, kurbehandlinger samt permanent. Det, der er specielt ved Niophlex, når man sammenligner det med andre lignende produkter, er, at Niophlex ikke forlænger indvirkningstiden. Niophlex giver dig desuden muligheden for at give dit hår en intensiv kur derhjemme – og det vil dit hår med garanti sætte pris på.

Produkter med en fantastisk ingrediensliste

Niophlex indeholder en lang række fantastiske ingredienser, der alle er med til at skabe mirakler for dit hår. Produkterne indeholder blandt andet sojabønner, som sørger for at tilføre pleje til dit hår, hvilket forbedrer dit hårs tilstand. Derudover indeholder Niophlex N-acetyl-L-cysteine, som skaber bindinger og beskytter dit hår. Phytoceramide er udvundet fra ris, og det skaber et beskyttende skjold om hvert enkelt hårstrå. Sidst, men ikke mindst, er der aminosyre, som tilfører dit hår fugt samt styrkende egenskaber, hvorfor dit hår bliver fugtet og repareret.

Niophlex produkterne fra id Hair er således et rent mirakel for dit hår, og du vil med garanti ikke kunne undvære dem, så snart du har prøvet dem. Er du således interesseret i at give dem et skud, skal du blot følge linket øverst i artiklen – dit hår vil elske dig for det!

TT Ads