TT Ads

Når foråret melder sin ankomst, med fuglesang og lyse morgener, dumper der også gerne bryllupsinvitationer ind ad brevsprækken. Det betyder straks, at man skal til at finde tøj at tage på, og en gave at tage med. Men fortvivl ikke, for her kommer 5 gaveideer, der kan bruges til ethvert bryllup. Køkkengrej & tilbehør er det traditionelle valg, men det betyder jo ikke, at man ikke kan give det et twist.

En champagnesabel

Tiden efter et bryllup summer af romantik. Og hvad kunne være mere romantisk, end noget så elegant, som en champagnesabel. En gave der helt sikkert vil være både uventet, men også glædesskabende. Her er muligheden for at gå ind i livet som nygifte med stil – eller med en sjov oplevelse, da det kræver en vis øvelse, at få succes med champagnesablen.

Champagnekøler på fod

Til de kommende dages bryllupsfeber, er der intet så godt som kold champagne, serveret i en smuk champagnekøler. En gave der vil vække gode minder, og som emmer af stil og romantik. Man kan eventuelt vælge at få indgraveret brudeparrets navne og bryllupsdato. Passer perfekt i kombination med champagnesablen, og et væld af rosenblade.

Vin dekanter

Når hverdagen så småt melder sin ankomst, skal man stadig huske at hygge sig som par. Mind brudeparret på at huske hinanden, med et par flasker lækker vin og en vin dekanter. En vin dekanter sørger for, at vinen iltes og dekanteres på et øjeblik. Dermed får man det bedst mulige ud af vinen, da dekanteringen blødgør og fremhæver vinens aromaer. En gave der vil vække begejstring, hver gang parret vil dele en flaske vin, eller når de inviterer dig på middag som tak for gaven.

En køkkenmaskine

Vi husker alle, hvor meget Gertrud ønskede sig en foodprocessor i The julekalender. Og det er faktisk heller ikke en dårlig gaveide. Med en køkkenmaskine bliver megen af madlavningen meget lettere. Hvilket gør det helt perfekt til det nygifte par, der hellere vil bruge tid på hinanden, end på at røre maden sammen. Gaven der er en sikker succes, og som vil bringe glæde og overskud ind i hverdagen, som nådesløst rammer før eller siden.

Menutavle

Den helt klassiske menutavle, som vi kender dem udenfor cafeer og restauranter. Naturligvis uden billeder og mad, og i stedet med tilhørende kridt, så brudeparret kan fylde den med beskeder til hinanden. Eller med ugens madplan. Eller måske dagens citat, eller hvad de nu kan komme på. Et originalt og fint indslag i indretningen, som også kan være tegnetavle til små børn. Skriv eventuelt en personlig besked til brudeparret, og giv en gave, der vil være et hyggeligt indslag i hjemmet.

Uanset hvilken gave du vælger, så husk at vedlægge et kort, hvor du fortæller historien bag gaven, samt dine ønsker og forhåbninger for brudeparret. Det vil give større betydning, til både kort og gave, at du viser, der er tanke og gode ønsker bag. Så hyld kærligheden sammen med dit brudepar, og giv en gave der glæder.

 

TT Ads