TT Ads

Medarbejderen anno 2019 er meget anderledes end man har oplevet før i tiden. Det er blevet mere og mere populært at give den enkelte medarbejder mere ansvar, og kravene til den enkelte medarbejder bliver også større og større for hvert årti. Det er blandt andet blevet mere normalt, at medarbejderen selv kommer med løsninger, i stedet for at lederen finder løsningerne til hvert enkelt arbejdsopgave. Der kommer dermed også flere forventninger og krav til den enkelte medarbejder, hvilket godt kan være en stressfaktor for nogen, da der forventes en stor grad af selvstændighed. Vi vil komme med et par forslag til, hvordan du som arbejdsgiver, kan holde arbejdsgejsten oppe hos dine medarbejdere og hvordan du som leder, kan bibeholde den gode rolle.

 

Supervision

Supervision er en ide til udvikling af medarbejderne på arbejdspladsen. Supervision er med til at udvide og udvikle arbejdsmetoderne på jobbet. Det kan være en rigtig god ting, da det er vigtigt, at man altid overvejer nye metoder. Det behøver ikke nødvendigvis at være, fordi de nuværende metoder ikke fungerer, men blot fordi udvikling altid er godt. Hvis du bor omkring Næstved, Storkøbenhavn eller omegn, så kan du læse mere om supervision her, og i så fald gøre brug af det.

 

Personlighedstest

En anden god ide, kan være at gøre brug af personlighedstest på jobbet. Det er vildt spændende, og det er ofte et kæmpe hit blandt medarbejderne. Det er spændende at lærer om sig selv, men også om andre. En personlighedstest kan virke en smule kliche, men hvis man hyrer en kommunikationskonsulent, som har værktøjerne i orden og kan fortælle en masse baggrundsviden omkring det, så kan det være virkelig behjælpeligt. Der er mange kommunikationskonsulenter, som tager rundt til forskellige virksomheder, og arbejder med dette hver dag, hvorfor de har rigtig godt styr på det, de laver.

TT Ads