TT Ads

Går du og undrer dig over, hvorfor du betaler så meget i varme om året? Selvom vinteren ikke er ligesom ”dengang far var dreng”, er der alligevel brug for at varme huset godt og grundig op. Men hvis du går og undrer dig over, hvorfor din varmeregning er så høj, kan det være dit hus trænger til et isoleringstjek? Hos Dansk Isolering tilbyder de et gratis isoleringstjek, hvor du får tjekket om dit hus trænger til efterisolering. Det kan være en løsning på at bringe din varmeregning ned, hvis dit hus godt kunne trænge til bedre isolering – og hos Dansk Isolering tilbyder de efterisolering af bolig.

 

Hvad gør efterisolering?

Med efterisolering af dit hus, kan du mærke forskellen allerede efter dage ét. Har du haft nogle rum, som tidligere har været svære at få varmet ordenligt op, vil det nu være ligesom resten af huset, nemt og billigt. En efterisolering er en isolering af huset klimaskærm – det vil sige alt det, der skiller ude fra inde. Her kan Dansk Isolering lave efterisolering af blandt hulmursrum og loft og på den måde nedbringe varmeregningen og miljøbelastningen. Du vil ikke kun få en bedre økonomi, men få en bedre boligkomfort, fordi du behøver at tænke på, hvilket indeklima og temperatur, der nu er i hvert enkelt rum.

 

Hvorfor Dansk Isolering?

Dansk isolering har mange forskellige typer af isoleringsformer f.eks. hulmursisolering, loftisolering og lydisolering. Deres primær materiale, som bliver brugt, er Rockwool granulat, Isover granulat eller papiruld. Det er de isoleringstyper, som giver de bedste resultater, og som de fleste danskere vælger at isolere med. Ud over det er Dansk Isolering finalist til året isolatør for 5. år i træk og har faktisk vundet titlen tre år i træk. Derfor er du sikret en god isolatør, når du vælger Dansk Isolering.

TT Ads