TT Ads

Det virker umådeligt simpelt at fodre fugle i haven. De er nogle madglade skabninger. Du har måske haft succes med nogle madrester? Det kan sagtens ske, at du ikke tænker særligt meget over, hvordan du fodrer fuglene i haven. Men du kan hurtigt ende med at få nogle ubudne gæster, som du absolut ikke vil have i haven. Ligesom fuglene hurtigt finder ud af, at du sætter mad frem, så er der også andre gæster, som ser mulighederne ved fodringen. Rotter, katte og krager. Hvis du vil undgå at få for mange ubudne gæster på besøg, kan du læse en guide til at fodre fugle i haven på Online Marketing. Derinde får du den fornødne viden, så dine fugle har det godt, og du ikke skal være vært for rovdyr, gnavere og fugle, du ikke bryder dig om.

 

Pelsede rovdyr ser mad i alt

Rotterne er en ældgammel fjende. De holder heldigvis oftest til nede i dybet, hvor vi ikke skal have med dem at gøre. Men rotter er kloge, og de ser mad i alle de ting, vi andre ikke gør. Guiden til fodring af fugle i haven kan klæde dig på, så du undgår, at rotterne spiser fuglefoderet. Du fodrer fugle for at nyde det liv, de bringer. Ikke for at fodre rotter. Gnaverne er også vilde med fuglene og deres æg, så hvis de først får færden af mad, kan det ende grelt. Et andet dyr, som elsker fjer i sin kost, er katte. De er fuglenes arvefjende, fordi de er atletiske og kan nå steder, du ikke troede, de kunne. Sæt derfor fuglehuset et sted, hvor de ikke kan springe til eller klatre op. Hvis kattene først finder en vej, så forsvinder fuglene ned i gabet på dem.

Kragefugle kan du sikre dig mod

Du har måske haft held med at tiltrække fugle, men det er hurtigt blevet til de forkerte? Brød, korn og billigt foder tiltrækker kragefuglene. Der er flere måder at undgå kragefugle, fx gennem foder. Det første sted at starte er ved at tjekke guiden til at fodre fugle i haven.

TT Ads