TT Ads

Foråret står for døren, og det betyder konfirmationssæson. Du er måske blevet inviteret med til en eller flere konfirmationer og har ingen sko til den søde kjole, du skal have på. Ofte kan det være svært at finde det perfekte par sko til de mange arrangementer, du kan blive inviteret til. Og selvom du gerne vil, kan du ikke blive ved med at købe nye sko, hver gang du skal til noget, der kræver pæne sko.

Det ville heller ikke gøre noget, hvis de pæne stiletter du køber, også passede til et par jeans. Så hvad skal du vælge?

 

Skønne stiletter

Det er ikke nogen hemmelighed, at et par sorte stiletter er enhver piges bedste ven. De passer til alt, både kjoler og bukser, og så er de elegante. Et par sorte stiletter gør dit look klassisk, og du kan frit vælge, om de skal være blanke eller matte. Måske vil du gerne have nogle med lidt pynt på, såsom sløjfer?

Et par nude stiletter passer også til alt og tilføjer et sort look lidt mere farve. Og det gode ved de nude farvede stiletter er, at dine ben synes længere. For farven går nemlig ind og skaber en illusion om lange ben. Og hvem ville ikke gerne have længere ben?

Er du ikke bange for at skabe blikfang med dine stiletter, kan du med fordel overveje et par røde stiletter. De vil passe rigtig fint sammen med den sorte kjole eller til et par jeans og en hvid skjorte. Du kan lade dig inspirere af Pura Lopez’ fine sko og finde netop det par, der kan bruges til konfirmationen, en anden fest eller bare til hverdag.

 

TT Ads