TT Ads

Som virksomhedsejer er hele omdrejningspunktet selvfølgelig selve ens produktet/produkterne. Hvordan skal de se ud? Hvordan skal kvaliteten være? Hvad skal de koste? Det er vigtigt, at produktet er i top, og at det er gennemtænkt. Tjek hellere alting igennem 5 gange inden salg, for så undgår man at skulle rette en hel masse efterfølgende og få eventuelle klager for fejl og mangler.

 

Sikr dine varer under transport

 

Sælger du/I et produkt, som skal sendes i store mængder ud til kunder, så er sikkerheden under transporten mindst lige så vigtig som selve produktet. Det er vigtigt at sikre sine produkter, så man undgår skader. Hvis man sikrer sine produkter godt, så undgår man at produkterne bliver skadet, og man sender samtidig et godt signal til sine kunder. Man viser ved at have pakket tingene godt ind, at man faktisk passer på varerne. En måde hvorpå man kan sikre sine produkter er ved hjælp af strækfilm. Strækfilm beskytter dine produkter mod både fugt og snavs. Hos Iversenemballage har de et stort udvalg af strækfilm, og de leverer rundt i hele Danmark.

 

En praktisk løsning

 

Strækfilm er en praktisk løsning. I forhold til pallehætter, som har nogle bestemte mål, så kan man bruge strækfilm uanset størrelsen på pakken. Man kan let håndtere strækfilmen med en dispenser, og så kan man pakke alle pakker og kasser ind efter behov. Der findes både transparent og sort strækfilm.  Fælles for dem alle er, at det er let tilgængeligt og nemt og hurtigt at bruge. Det smarte ved strækfilm er også, at det kan anvendes i køle- og frostrum. Ved at pakke varerne godt ind fra start og sørge for en høj sikkerhed, så undgår man unødvendige omkostninger senere til omemballering eller erstatning af produkter på grund af skader.

TT Ads