TT Ads

Smykker er super personlige. Nogle går altid med flere, mens andre kun tager lidt på til ekstra festlige lejligheder. Uanset hvilken type du selv er, så kan du her læse med i vores fine guide til, hvordan du vælger de rigtige smykker til dit outfit. God fornøjelse med din læsning.

Kolde og varme nuancer

Har du nogensinde hørt folk snakke om, at guldsmykker f.eks. passer bedst til dem? Eller måske foretrækker du selv mest sølvsmykker, men kan ikke helt forklare, hvorfor lige den farve passer bedst til dig

En fin tommelfingerregel hedder, at guldsmykker komplimenterer din hudtone bedst, hvis din tone er i varme og gyldne nuancer. Omvendt skulle sølvsmykket komplimenterer den hudtone, hvis tone bevæger sig i de koldere nuancer. Prøv dig frem, og se, hvad du foretrækker.

Tips og trick

Less is more eller more is more?

  • Prioriter kvalitetssmykker, så du er helt sikker på, at smykket er rent og ikke indeholder allergene fremkaldende stoffer.

  • Sigter dit look mod en underspillet og klassisk coolness, så er diskrete og minimalistiske smykker vildt fine til dette look.

  • Er dit outfit legende og kreativt, kan et par smykker, der popper virkelig være skønne og helt kunstneriske.

  • Et praktisk råd er at medbringe en lille makeuppung og have smykker med i tasken. På den måde bliver de ikke væk. Når du opbevarer dem sikkert, har du mulighed for at opdatere dit outfit i løbet af dagen.

Du kan blandt andet hente inspiration hos det ret fine smykkebrand Maanesten, der kreerer de fineste smykker med de skønneste diskrete detaljer, der vil give ethvert look et ordentlig og solidt løft. Gå på opdagelse i deres fine univers, og bliv lige så forelskede, som vi er.

God fornøjelse med dit outfit!

TT Ads