TT Ads

I den tid vi lever i, er det ganske naturligt, at mange bruger Word, PowerPoint, Excel, Onedrive, OneNote osv. Altså Microsoft office 365 programmerne. Microsoft office 365 programmerne er de ovenstående, outlook mail, sharepoint, teams, publisher og flere. Microsoft office 365 bliver brugt næsten overalt. I skolen. På studiet. På arbejdet. Og mange bruger det også for sig selv derhjemme. Power point er f.eks. et rigtig godt program for fremlæggelser og præsentationer til møder. One note er et godt notatredskab, der gemmer dine noter af sig selv. Og sådan kunne man blive ved med at opremser gode ting ved hvert enkelt program, for der er mange fordele ved Microsoft office 365 pakken.

Et brugt element i vores hverdag

Da Microsoft office 365 pakken er et element, der bliver brugt hele landet over, er det også vigtigt at kunne finde rundt i programmerne. Microsoft office 365 pakken kan man faktisk komme på kurser i. Der eksisterer lige nu omkring 45 kurser i office 365, der er tilgængelige for dig, som godt kunne tænke sig at komme på kursus i dem. På et af deres mange kurser, der er tilgængelige, vil du komme til at få en god forståelse for mulighederne inden for Microsoft office 365, plus en masse praktisk erfaring. Der findes kurser for både systemadministration, IT professionelle og udviklere. Du kan bl.a. lære at implementere, konfigurere, sikre, administrere og overvåge enheder og klientprogrammer i et entreprisemiljø.

Karrieremuligheder med office 365

På arbejdsmarkedet er der stor, og stadigt stigende, efterspørgsel på medarbejdere, der har kompetencer i at bruge Microsoft office 365 pakken. Mange arbejdspladser vil nemlig gerne øge effektivitet og samarbejde i virksomheden, og det kan de forskellige kurser hjælpe med. Ved at tage et af Microsoft office 365 kurser, kan du styrke dit CV og dine karrieremuligheder. Om du så arbejder på et kontor, i en kommune hvor det kan være, at du sidder og arbejder med digitalisering, som skolelærer eller -leder, eller måske noget helt, helt andet, hvor det kunne være behjælpeligt. Det kan også bare være, at du gerne selv vil på kurser i office 365.

TT Ads