TT Ads

Står du og mangler et nyt sofabord eller spisebord? Så er du kommet det rigtige sted. Her kan du få hjælp til at træffe det rigtige valg, hvilker er et sildebensbord. Det passer til enhver lejlighed, om det er til morgenkaffen, en hyggelig aftensmad med vennerne eller en romantisk middag, så er sildebensbordet perfekt.

Hvorfor vælge et sildebensbord?

Der er mange gode grunde til at vælge et sildebensbord. For det første, er de rigtig pæne. De giver et rustik og elegant look. Sildebensborde er blevet mere og mere populære i danske hjem og i det hele taget i Skandinavien. Hvis du vil være med på moden, skal du helt sikkert investere i et sildebensbord.
Som nævnt tidligere, passer det også til alt. Derudover kan man for det meste også selv vælge målene, sådan at det lige præcis passer til ens stue eller spisebord.

Sildebensbordet er lavet af træ, for det meste af egetræ og man kan få det i forskellige nuancer.

Hvordan skal man pleje et sildebensbord?

Et sildebensbord er let at pleje og behøver ikke særlig meget. Ligesom mange andre træborde, skal man også pleje dette med olie eller voks, for at holde det pænt og glansfuldt. Det skal heldigvis ikke gøres ofte. Hvis man husker at smøre voks eller olie på én gang hver anden måned, holder det sig godt.
Hvis uheldet er ude og man kommer til at spilde noget på sildebensbordet, skal man hurtigt tørre det af og vaske bordet med en opvredet klud. På den måde sikrer man sig, at bordet ikke tager skade af det.

En sidste ting man skal huske om sildebensborde er, at det er lavet af træ. Derfor kan bordet for eksempel skifte farve, hvis det udsættes for sollys. Det er et af de mange fantastiske egenskaber træ har.

TT Ads