TT Ads

Smykker er et ord, der råder over et kæmpe stort område inden for påklædning og mode. Smykker er forskellige fra kultur til kultur, men her i landet bruges de mest til at understøtte det tøj, vi har på, ja måske næsten ligefrem som en udvidelse til vores påklædning. Men hvilke trends er der egentlig at finde indenfor den store verden af smykker? Det kan du læse om her.

Minimalistisk og rent

En af de klare trends lige for tiden er at gå med smykker, der er så fine og minimalistiske som overhovedet muligt. Her kan man nævne de fineste tynde sølvarmbånd, eller ringe der kunne se ud til at knække ved den blotte berøring – hvilket de dog heldigvis ikke gør. Disse smykker kan være rigtig pæne, hvis din beklædning også er meget enkel – f.eks. et par jeans og en hvid trøje. Så passer de minimalistiske smykker rigtig godt til, og står ikke på samme måde ud, men bliver en del af det outfit du har på.

Rustikt

En af de andre trends der lige nu er, når det kommer til smykker, er den mere rustikke stil. Det er noget, der minder om modsætningen til de mere minimalistiske og stilrene smykker, men det ligger med nogenlunde samme popularitet. Hvis smykkerne bliver for rustikke, kan de godt komme til at se lidt klumpede og klodsede ud, men de rustikke smykker kan faktisk være rigtig elegante. Du kan bl.a. se disse unikke smykker fra By Birdie som et eksempel på dette. Hvor de mere enkle smykker passede godt til tøj, der heller ikke var alt for kompliceret, og som også havde nogle dejlige lyse farver, ja der passer de mere rustikke smykker nok bedre til tøj, der har nogle lidt mørkere farver, og som måske også har et lidt rustikt udtryk over sig.

TT Ads