TT Ads

Næsten alle boligejere har haft problemer med myrer. De er både indenfor of udenfor, og de er svære at slippe af med. De skader sjældent huset, men de kan være en stor plage. Myrer bor i myretuer i store grupper, og for at slippe af med dem alle, er det boet, du skal ødelægge. I nogle tilfælde kan det dog være en svær opgave, og derfor kan professionel hjælp være nødvendig.

Sådan slipper du selv af med myrer

Myrelokkedåser, kanel og insektmiddel er tre ting, mange danskere tyr til, når de opdager myrer i boligen. De kan også være behjælpelige til at slå de synlige myrer ihjel, men mange gange er det ikke nok, og derfor kommer myrerne hurtigt tilbage igen. I stedet for at fokusere på de myrer, du kan se, er det derfor vigtigt, at du finder myreboet. Hvis det er udenfor, kan du grave det frem og hælde kogende vand over. Er det i boligen, kan du bruge myrepuder så tæt på boet som muligt, men hvis myrerne er under gulvet, skal gulvet brækkes op, hvis du vil være fri for problemet. Hvis du ikke kan finde boet, kan du forsøge med godkendt langtidsvirkende insektmiddel. Dette kan dog ikke altid udbedre problemet, og derfor kan det være nødvendigt at ty til professionel hjælp.

Sådan bekæmper professionelle myrer

Til professionel myrebekæmpelse bruges spærrebæltemetoden ofte. Ved denne metode lægges et spærrebælte med gift ud de steder, hvor huset er ramt. Lige så snart myrerne rører giften, bliver de forgiftede og dør. Udover denne metode bruges der mange andre, og den professionelle vil altid undersøge, hvilken metode der egner sig bedst til at afhjælpe dit problem. Har du brug for myrebekæmpelse i Herning, Randers, Silkeborg, Skanderborg eller Århus, så ring til Jydsk skadedyrsbekæmpelse, der har mange års erfaring med netop dette.

TT Ads