TT Ads

Er du fan af Fortnite, Overwatch eller andre computerspil? Så er du landet det rette sted! I dag vokser merchandise-verdenen nemlig med stor fart, og netop denne verden gør det muligt for alle hardcore computerspil-fans at tage deres yndlings computer- eller filmkarakter med hjem. Det helt nye indenfor merchandise er Funko pop figurer, og der findes ikke ét eneste computerspil, der ikke har en tilhørende Funko pop figur – udvalget er enormt! Du finder alt lige fra Fortnite og Game of Thrones til Disney. Så er du gamer, eller bare vild med film, så bør du overveje at tage på eventyr i Funko pop verdenen – der er garanteret noget, som du finder interessant.

 

Inspireret af Manga og Anime

Funko pops er små figurer, ofte på ca. 10 cm, der er fremstillet af vinyl. De små figurer har enorme hoveder, og på nogle modeller kan det endda vippe. Designet er japansk inspireret, og det er før blevet set i blandt andet Manga og Anime. Funko pop figurerne er blevet ekstremt populære igennem årene, og folk falder ofte for deres store øjne og søde detaljer. De er faktisk blevet så populære, at man nu kan kalde dem et kulturelt fænomen.

Der er igennem tiden blevet lavet Funko pop figurer af Skipper Skræk, Dick Tracey og mange flere. En almindelig Funko pop figur måler normalt ca. 10 cm, men der findes altså også to større størrelser på henholdsvis 15 og 22 cm. Desuden findes der Funko pop figurer der er endnu mindre end den normale størrelse, nemlig en på 6,3 cm og en på 3,8 cm.

 

Funko pop Danmark

Funko pop figurerne forhandles også i Danmark, her er det specielt Funko pop Fortnite og Overwatch Funko pop figurerne, der er populære. Der forhandles dog også en masse andre Funko pop figurerer i Danmark, fx ’Turist Dave’ og ’Turist Jerry’ fra børne- og familiefilmen ’Grusomme mig 3’. Du kan altså med disse smarte Funko pops bringe Gru og hans hær af minions med hjem i din stue. Er du en hardcore Disney fan, finder du på markedet fx Funko pop figurerer af superhelten ’Frozone’, der er kendt fra Disney filmen ’De Utrolige’.

Er du vil med film og computerspil, så er disse søde og sjove figurer altså lige noget for dig, og der er rig mulighed for at finde en du kan lide i det store udvalg af Funko pops.

 

TT Ads