TT Ads

Når man bor mange mennesker inden for det samme område, skal man være god til at hjælpes med at klare den fælles oprydning. Og selvom de fleste er gode til at huse at gå ned med deres skrald og stille deres ting pænt til side, kan det være svært at overkomme større opgaver.

Det skyldes ikke, at vi er ondskabsfulde, men i højere grad at mange af os har en ganske travl hverdag, hvor det kan være svært at presse flere opgaver ind.

Derfor er det en stor fordel, når en boligforening har en fast tilknyttet ejendomsservice til ejendommen, så beboerne ikke skal tage sig af praktiske opgaver. Faktisk er der mange gode grunde til at professionelle tager sig af opgaven!

Undgå nabostrid

Tænk hvis du gang på gang passede din opgave med trappevasken, mens overboen absolut ikke kunne være mere ligeglad? Ville du så ikke blive træt og måske en smule gal over situationen? Jo. Det ville du, og det ville være helt menneskeligt at reagere sådan.

Og lad os indse det. Der bor vidt forskellige typer i en gennemsnitlig opgang i Danmark. Derfor ville nogle være gode til at overholde deres pligter, mens andre ville undlade eller sprænge over hvor gærdet er lavest – til stor irritation og med fare for nabofejder.

Vær evigt salgsklar

Er man en forening, der gerne vil udleje eller sælge boliger i området, er det selvfølgelig også meget vigtigt, de står klar, når der kommer potentielle lejere eller købere. Derfor nytter det ikke noget, hvis der ligger skrald ude foran, er beskidte fortove eller flyder med aviser i opgangen.

Det skræmmer lejere og købere væk, da ingen gider bo med sådanne irritationsmomenter omkring sig.

Hold styr på sikkerheden!

Ja, der er et sikkerhedsmæssigt aspekt i en rydder og ordentlig boligforening. For hvem tager sig f.eks. af de glatte fortove, hvis der ikke er en fagperson tilknyttet opgaven? Hvem skal rydde sneen og salte, så der ikke er nogle, der falder og kommer galt afsted?

Ligeledes, hvem skal så sørge for, der ikke pludselig er mus og rotter i skraldet, fordi folk ikke får låst af eller gjort rent i skuret? Får de forhold lov at stå til, tiltrækker det skadedyr, og så er der pludselig risiko for at blive smittet og blive syg i området.

Hav derfor altid en klar aftale med en dygtig ejendomsservice – se mere her. Og husk! Det er både for beboernes og foreningens skyld, der bør være rene og sikre forhold.

TT Ads