TT Ads

Har du brugt det meste af din sommer på at ligge og sole dig i haven og ikke så meget på havearbejde? Er din have begyndt at se lidt træt og kedelig ud? Så er det måske på tide at give din have nyt liv. Det kan gøres på mange forskellige måder. Det afhænger meget af, hvor omfattende et projekt, du har mod på at springe ud i.

Opfrisk din terrasse

Har du en terrasse af fliser i din have, kan den med årene godt komme til at se lidt øv ud. Men selvom terrassen måske kommer til at se lidt trist ud, behøver du ikke at gå ud og investere i en helt ny. Du kan sagtens nøjes med f.eks. at fjerne ukrudt og feje nyt stenmel imellem fliserne. En ny overfejning af fliserne, vil helt sikkert give terrassen nyt liv. Læs mere om stenmel.

Anlæg nyt bed

Hvis ikke du har nogle bede i din have, vil det pynte rigtig meget at få nogle, som du kan fylde med flotte blomster og planter. Hvis allerede du har et eller flere bede, vil det pynte meget i din have, hvis du enten laver lidt om i dem eller tilføjer et helt nyt.

Lav en hyggekrog

Hvis du har et ønske om at give din have nyt liv, handler det tit og ofte også om et ønske om at få mere brug ud af haven. Hvis du gerne vil have, at du har mere at bruge haven til, vil det være en god idé at lave en ”hyggekrog” et sted i haven. Det skal være et sted, hvor du og resten af familien, kan sætte sig hen, når I har lyst til at slappe lidt af. Det kunne f.eks. være en hængekøje, en lille terrasse med et cafésæt el.lign.

TT Ads