Det er ikke kun voksne, der har megen elektronik. Børn har i dag lige så meget, hvis ikke mere. Det meste legetøj skal bruge batterier, og børnene kan blive helt forvirrede, hvis deres nye legetøj ikke kan noget. Al den elektronik i børnenes hænder, kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Især hvis det hele tiden skal repareres eller have skiftet batterier. Hvis du gerne vil forlænge levetiden på dit barns elektronik, og dermed spare på udgifterne til reparationer eller nyt, så kommer her nogle gode råd.
Husk at skifte batterier
Enhver forælder har følt sig fristet, til at lade legetøjet løbe tør for batteri. Noget legetøj larmer noget så forfærdeligt, og ofte ganske umotiveret og på de mest besynderlige tidspunkter. Men vil du gerne sørge for, at dit barns legetøj holder, så skal du altså huske at skifte batterierne. Gamle batterier kan blive utætte, og det er ikke alene ødelæggende for legetøjet, men det er også giftigt. Det kan også anbefales at have batterier klar, til når barnets yndlingslegetøj løber tør. Find billige batterier online så er du altid forberedt, uden at bruge en formue.
Indse at børnene ikke passer på
Elektronik er ofte skrøbeligt. Når børnene får deres første telefon eller tablet i hånden, skal de til at lære, at den slags kræver forsigtighed. Samtidig er der ledninger, til både opladere og headset, controllere, og alt muligt andet. Hvis du forventer, at børnene passer tilstrækkeligt på fra start, sætter du dig selv op til en masse frustration. Og ødelagt elektronik. Så sørg for at beskytte elektronikken tilstrækkeligt, mens børnene lærer hvordan det skal håndteres. Du skal bruge et godt solidt cover til telefon og tablet. Det bedste er et i blødt plastik og gerne med et håndtag, der gør det let for børnene at bære på. Ledninger kan du beskytte ved at sætte forstærkninger omkring de skrøbelige samlinger. Brug enten krympeplast, eller en af de forskellige typer plastik, der kan modelleres på og som derefter størkner.
Sørg for det ikke bliver væk
Børn kan let blive distraherede, og kan hurtigt glemme, hvor de fik lagt deres sager. Uanset hvor dyrt et stykke elektronik, det så end måtte være. Igen er det en omtanke, som børnene skal lære. Men indtil de lærer det, kan du slippe for mange frustrationer, ved at tage dine forholdsregler. Sørg derfor altid for, at børnenes legetøj og elektronik er mærket med deres navn, og eventuelt adresse eller dit telefonnummer. Medbringer dit barn noget i skolen eller børnehaven, har du hurtigt sparet pædagoger og lærere en masse tid, hvor de ellers skulle finde ud af, hvad der tilhører hvem. Og forlægger dit barn noget i bussen, eller på indkøbsturen, vil langt de fleste gerne returnere det til rette ejermand, hvis de kan finde ud af hvem det er. Så spar finderen for, at skulle eftersøge dit barn på de sociale medier, og spar dig selv for en masse irritation, og potentielt udgifterne til nyt, med noget så let og simpelt som klistermærker.