TT Ads

Ofte skruer man en smule mere op for varmen i hjemmet, når efterårs- og vintermånederne, med blæst og kulde, så småt begynder at indfinde sig. Hvis man har utætte vinduer i hjemmet, kan det dog resultere i at varmen siver ud igen, hvorfor de fleste naturligvis skruer en ekstra tand op for varmen igen. Når varmen siver ud gennem de utætte vinduer, resulterer det ofte i en meget høj varmeregning, hvilket desværre bliver ”penge ud ad vinduet”. Du kan dog afhjælpe problemet, hvis du investerer i nogle nye, tætte og energirigtige vinduer. Disse slags vinduer kan nemmere holde på varmen indenfor i dit hus, sådan at du både kan få et meget bedre indeklima, samt så du kan spare penge på din varmeregning.

Det er ikke blot dine vinduer i dit hus, som nogle gange kan trænge til en kærlig hånd. Mange bruger glas på mange forskellige måder i hele sit hjem: skillevægge – både som faste og som flytbare – værnglas, garderober, samt både bad, køkken og bryggers. Hos Glas & Rammer – Glarmester i Herning kan du få en skræddersyet løsning, som passer perfekt ind i dit hjem – du skal bare bestemme de individuelle mål og sætte standarden, og så ordner glarmesteren i Herning resten.

Nogle af de forskellige former for glas, som du kan vælge imellem, er blandt andet:

  • Almindeligt klart glas, som, i kanten, har et slags grønligt skær.
  • Mat glas, som har det samme slags grønlige skær både i kanten samt på overfladen.
  • Diamantglas, som også kaldes et jernfattigt glas, der ikke har et grønligt skær.
  • Diamantglas, som er mat, og heller ikke har et grønligt skær.
  • Decor-glas, som har forskellige farver og forskellige mønstre.

Hvad kan en glarmester hjælpe mig med?

En glarmester arbejder med flere forskellige materialer – blandt andet med glas, men også med træ, med metal og med aluminium. Men fordi glas ikke bare er glas, og fordi glas kan findes i mange forskellige udgaver og med mange forskellige egenskaber, er det vigtigt at glarmesteren har et bredt kendskab til materialer. Desuden har en glarmester specialviden om hvad de forskellige typer af glas bedst kan egne sig til. En glarmester kan også hjælpe dig med at vurdere den enkelte opgave, samt tage højde for, hvilken type af glas, som kan give det absolut bedste resultat for dig. Glarmesteren tager nemlig hensyn til både sikkerheden, til egenskaberne, til holdbarheden, til lovkravene og til æstetikken, sådan at du kan få det bedst mulige resultat. Glarmesteren har også en masse viden om, hvordan glas arbejder sammen med andre materialer, og derved kan han rådgive dig om løsninger, hvor du for eksempel skal bruge glas sammen med træ, aluminium, eller med andre byggematerialer.

Derfor er det en rigtig god idé at få en glarmester til at råde dig til, hvilket glas du for eksempel skal vælge til din skillevæg, til din garderobe, til dit bad, til dit køkken, til dit bryggers, eller hvad du ellers har behov for at glarmesteren hjælper dig til eller råder dig til.

TT Ads