TT Ads

De fleste kan vist skrive under på, at det hverken er rart at gå rundt og svede eller fryse derhjemme. Uanset om dit hus er for varmt, for koldt eller for fugtigt, så er det noget, der kan have betydning for dit humør og faktisk også for din sundhed. Derfor er det vigtigt, at du en gang for alle får taget hånd om problemet og kigget dit hus efter i sømmene. Måske er det ventilationen den er gal med, eller også er der ikke styr på radiatorerne. Ligegyldigt hvad er det bare at komme i gang, for når først indeklimaet er i orden, er der plads til, at du kan koncentrere dig om andre ting.

Overvej et filtreringssystem

Uanset om din bolig er for kold eller for varm, så er det næsten altid en fordel med en eller anden form for filtreringssystem i hjemmet. Man skulle måske ikke tro det, men boligen kan faktisk være hjemsted for en masse skadelige partikler, som har bedst af at blive sorteret fra. Madlavning udleder forskellige gasser, og vi risikerer også at slæbe pollenpartikler og andre allergifremkaldende stoffer med udefra. Hvis du ønsker et godt og sundt indeklima, kan du for eksempel købe et Nilan filter.

Ventilation – din genvej til et godt indeklima

Dit nilan filter skal naturligvis indstilles i et apparat for at virke. Her er et ventilationssystem det mest nærliggende, og det kan virkelig gøre underværker for dit hjems indeklima. Systemet leder nemlig frisk luft ind i din bolig, så du kan slippe for dårlige lugte, svampesporer og fugt. Det er særligt relevant, hvis du bor sammen med en allergiker, men det kan under alle omstændigheder være en fordel at have sund luft i hjemmet. Så længe du skifter filtrene regelmæssigt, kan et ventilationssystem være dit bedste redskab til at opnå et godt indeklima.

TT Ads