TT Ads

Kender du til følelsen af, at alting er blevet lidt kedeligt efterhånden? Arbejdet er en lang køre af de samme opgaver, fritiden mangler variation, og det står efterhånden helt stille med boligen. Men kan du så også huske, hvordan det var, da du lige var flyttet ind? Dengang du var fyldt med inspiration og gode idéer til, hvordan du kunne skabe dit helt personlige drømmehus. I en travl hverdag kan det naturligvis være svært at få tid til boligfornyelse, men måske kunne du begynde igen med nogle enkle, overskuelige projekter?

Med gardiner går det aldrig helt galt

Hvis du gerne vil tilføre din bolig noget nyt uden samtidig at ansætte et helt håndværkersjak og lave din stue om til din byggeplads, så kan du jo begynde med nogle nye gardiner. De tiltrækker sig ikke meget opmærksomhed, men de kan alligevel gøre en stor forskel for dit hus’ samlede udtryk. Det er også svært at gå helt galt i byen med gardiner, for der mange forskellige at vælge imellem. Hvis du leder efter inspiration, kan du for eksempel kaste et blik på gardinbussen-odense. Deres flotte gardiner kan købes hos bestil-gardinbussen.dk.

Hvilke gardiner skal du vælge?

Når der er så mange forskellige gardiner at vælge imellem, så er du naturligvis også nødt til at overveje hvilke, der vil passe bedst ind i dit hjem. Det kommer meget an på, hvordan resten af dit hus er indrettet, men som et let første skridt kan du overveje, om du er interesseret i persienner eller egentlige gardiner. Der er fordele og ulemper ved begge dele, men hvis du for eksempel er på jagt efter nyt til dit soveværelse, så kan persienner være gode til at holde lyset ude. I stuen er det måske rarere med nogle mere dekorative og hyggelige stofgardiner.

TT Ads