TT Ads

For mange år siden, stod Afrika som en af de sidste sorte pletter på verdenskortet. Det var altså et af de sidste steder, eventyrerne kunne tage hen, for at opleve en verden der ikke var kendt eller kortlagt her i vesten. Det er naturligvis fortid nu, hvor Afrika er lige så kortlagt og kendt som resten af verden, og et kontinent der besidder stor kulturel rigdom, historiske seværdigheder og imponerede natur. Men derfor er der stadig rig mulighed for at opleve eventyr, på dette smukke kontinent.

Tag på safari og oplev The Big 5

Afrika er kendt for sit imponerende dyreliv, der med sine ikoniske skikkelser symboliserer den vilde og fantastiske savanne. Derfor skal du naturligvis også på safari, når du besøger Afrika. Det vi oftest forbinder med en safari rejse i Afrika, er rejser til Sydafrika og Kenya. Her kan du være heldig at stifte bekendtskab med de berømte 5. The Big 5 er et udtryk der kommer sig af, at disse fem dyr er dem, der blev anset for de farligste og sværeste at nedlægge af en jæger. Det gav dem status som jagttrofæer, hvilket desværre også resulterede i, at 4 ud af de 5 i dag er yderst truede. Det betyder, at du muligvis ikke længere har mulighed for at være en af de første, der tager på eventyr på Afrikas savanne, men du kan være en del af den sidste generation, der kan møde alle 5 i deres naturlige omgivelser.

Badeferie tæt på ækvator

Det er naturligvis oplagt at bruge en del af tiden i Afrika på badeferie. I Sydafrika er du tæt på ækvator, og klimaet er her helt optimalt, til at slænge sig på de smukkeste bountystrande. Vil du kombinere en safari og badeferie, kan det anbefales at tage til Tanzania, Seychellerne eller Zanzibar. Fordi du er så tæt på ækvator, er der garanti for sommer og sol året rundt. Du kan derfor altid slippe væk fra Danmarks mørke og kulde, og nyde drinks og feriestemning på de smukkeste strande, der let kan forveksles med en reklame for paradis.

Udforsk de mange muligheder

Det kan virkeligt anbefales at sætte god tid af til en ferie i Afrika. Her kan du finde eventyr i så mange forskellige former, at det tager tid at opleve blot en brøkdel. Når du har været på safari på savannen, og har set de store rovdyr på land, kan det også anbefales at tage på safari på vandet, og se havets med berygtede rovdyr. Hvidhajen er et imponerende syn, du ikke kan se noget andet sted. Men du kan også tage på ballontur over savannen, eller vandre en tur langs Ngorongoros kraterkant, hvor du kan opleve naturen til fods, men på sikker afstand fra det vilde dyreliv. Ikke mindst er der også mulighed for storbyoplevelser i Cape Town, hvor der både er historiske seværdigheder og alle de moderne goder der hører storbyen til.

Du kan altså finde eventyr for enhver smag i Afrika, og kontinentet vil helt sikkert imponere dig, med både sit dyreliv, kultur, natur og befolkning.

TT Ads