TT Ads

Hvis du ejer motorcykel, kender du nok den kriblende følelse, der kommer, når sæsonen snart er ved at starte. Det er næsten ikke til at vente. Man længes efter solen i ansigtet, mens man kører afsted på de åbne landeveje. Men før du kan komme ud og køre er det vigtigt, at din motorcykel er klargjort til sommerens lange køreture. Den bedste måde man kan gøre det på er at gennemgå, hvordan ens motorcykel ser ud og om man har taget de rette forbehold for, hvilke farer den kunne udsættes for på landevejene. En af disse farer er selvfølgelig stenkast, ridser og andet smuds, der kan ødelægge overfladen og give et træls udseende på de ellers fine farver. En måde at undgå dette på er ved brugen af keramisk coating.

Hvad er keramisk coating?

Keramisk coating er en lag, der tilføjes den eksisterende lak på din motorcykel. Det optimerer smudsafvisningen samt lakkens hårde ydre, sådan at du er sikker på, at den ikke får tilfældige ridser i materialet. Den keramiske coating går ind og binder sig med den eksisterende lak via en kemisk reaktion i de to materialer. Det fungerer altså som en beskyttelse mod de risici, der altid er, når du tager en tur på din maskine.

Selvom det selvfølgelig har en beskyttende egenskab, hvilket er det primære formål, så kan det også bruges som en optimering af din motorcykels look. Keramisk coating kan fås i flere forskellige farver og er derfor også et billigt alternativ til lakering. Du kan derfor nemt bruge det til at give motorcyklen et ekstra pift i udseende eller stil.

Keramisk coating har mange andre fordele, såsom at beskytte motorcyklens farve mod solens stråler. Det giver rigtig god beskyttelse, men fungerer yderligere som en ekstra sikring af lakken på din motorcykel – med andre ord en rigtig god investering.

TT Ads