TT Ads

Der findes ikke mange andre beklædningsstykker, der giver dig så mange muligheder, som en lækker blazer gør. Af den grund dukker de også jævnligt op på de store catwalks rundt omkring i alle Europas storbyer. Dette år er ingen undtagelse. Spåkuglen fortæller, at moderigtige blazere i klassiske snit og fine farver endnu engang kommer til at præge tøjforretningerne i Danmark.

En blazer forbinder de fleste med herremode. Et par jeans eller fine bukser og en blazer skaber et lækkert udtryk, man sjældent går galt i byen med. Det samme gør sig nu også gældende for kvinder. Til hverdag og fest kan en lækker jakke bruges, og fordi de i dag kommer i alskens farver, mønstre og designs, er der helt sikkert en blazer, der også passer perfekt til dig.

Du behøver heller ikke lede længe efter dem allerede nu. I de fleste forretninger hænger de side om side med trøjer og bluser, så tøv ikke med at udvide garderoben allerede nu. Rigtig mange brands har nemlig taget trenden til sig, og med god grund! Blandt andet Mos Mosh har et stort udvalg af lækre blazere til alle lejligheder.

 

Et stykke tøj – uendelige muligheder

Har du først en blazer i din garderobe, vil du kunne bruge den til næsten alt, der hænger på dine bøjler og ligger på dine hylder i dit tøjskab. Kombiner den med en T-shirt til en dag på arbejdet, og du er godt klædt på til alt det, hverdagen måtte bringe. For et lidt mere formelt look, sæt da din blazer sammen med en skjorte og fine bukser, og du vil helt sikkert skille dig ud til det næste møde.

En lækker blazer kan også bruges til en god fest. Match din blazer med en kjole eller nederdel, og du er klar til at danse til den lyse morgen med stil.

TT Ads