TT Ads

Der er altid en lidt speciel fornemmelse i luften, når der bliver holdt kurser i virksomheden, særligt fordi det er et sjovt lille afbræk fra den normale dagligdag på arbejdspladsen, og en god mulighed for at kollegaer kan lære hinanden bedre at kende. Vil I gerne gøre kurset til en endnu bedre oplevelse for alle de ansatte, kan I vælge at holde det på et kursuscenter, hvor I er sikre på gode forhold og gode lokaler.

Et endnu større afbræk fra hverdagen og mulighed for overnatning

Lige præcis det med at et kursus er et godt afbræk fra hverdagen, kan I arbejde videre på ved at holde kurset på et kursuscenter, f.eks. kursuscenter Sjælland, fordi det så også er nogle helt andre omgivelser, end dem medarbejderne er vant til fra arbejdspladsen. Derudover er det heller ikke alle kurser, der kan klares på en enkelt dag, og så er der jo brug for en overnatning – i stedet for at medarbejderne så bare sover derhjemme, kan I i stedet for lave en lille firmatur ud af kurset, hvor der også er overnatning inkluderet på kursuscenteret, før turen går hjemad igen.

Forplejning som en del af pakken fra kursuscenteret

På mange kursuscentre er der også forplejning inkluderet, når I booker jeres kursus. Det er ofte nogle snacks om eftermiddagen, mad om aftenen og så morgenmad inden I tager afsted igen. På den måde er der mindre planlægning fra jeres side, da der ikke skal bestilles catering udefra, men det betyder også, at I er sikre på, at alle medarbejdere har energi og overskud til en hel dag med ny information og læring. Udover det bliver kurset også en rigtig god oplevelse for alle ansatte, når der på den måde er sørget for lækker mad til dem.

TT Ads