TT Ads

Flere og flere mennesker er begyndt at anvende CBD-olie til at mindske og afhjælpe forskellige symptomer – fysiske såvel som psykiske. Og med god grund. CBD-olie kan nemlig være et effektivt middel til at opnå mere livskvalitet i hverdagen. Vi vil her se nærmere på de mange fordele, der er ved CBD-olie.

Hvad er CBD-olie?

CBD-olie, også kaldet cannabidiol, er en olie som udvindes af cannabisplanten. CBD er ikke et psykoaktivt stof – i modsætning til THC. Man bliver dermed ikke påvirket CBD-olie og produktet er fuldt ud lovligt. 

Fordele ved CBD-olie

Der er mange potentielle fordele og potentielle sundhedsfremmende effekter ved CBD-olie.

Kan lindre smerter i nervesystemet

CBD-olie kan være med til at lindre og afhjælpe nervesmerter, som er forårsaget af skader, funktionsfejl i nervesystemet, autoimmun lidelse eller sygdom. Nervesmerter er, i modsætning til de fleste andre typer smerter, brændende, skydende eller stikkende, og her kan CBD-olie have en positiv og lindrende effekt. 

CBD-olie kan desuden også bidrage til at lindre andre typer af kroniske smerter.

Kan mindske gigtsmerter

Foruden smerter i nervesystemet, kan CBD-olie også lindre smerter som er forårsaget af gigt. Gigt er en kronisk sygdom, som i svære tilfælde kan være meget invaliderende. Her kan CBD-olie i visse tilfælde have en terapeutisk egenskab, som gør, at smerterne lindres.

Kan afhjælpe søvnproblemer

CBD-olie er ikke kun potentielt gavnligt mod smerter, men kan også være med til at afhjælpe søvnproblemer. Særligt folk, som har tendens til at vågne flere gange om natten, kan have gavn af CBD-produkter.

CBD-olie optages gennem slimhinderne og kan således give en bedre effekt og en bedre optagelse, end fx CBD-olie i form af creme eller kapsler.

Vær opmærksom på, at CBD-produkter ikke er medicin og ikke kan hverken diagnosticere, behandle eller kurere sygdomme. Rådfør dig altid med din læge, før du starter på et nyt kostsupplerende program.

TT Ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>