TT Ads

Der er noget helt særligt ved at få en helt ny skoletaske. Det markerer starten på ens lange folkeskole liv – og selvom man i de små klasser måske ikke har det store behov endnu, så er det fint at tænke sig om. Selv om skoletasken er fin og flot, så skal den også sidde godt.

Tips og tricks til skoletasken

En god ergonomisk skoletaske er en god investering til dit barns velvære, da den korrektindstillede taske kan skåne dit barns ryg og skuldre. Den første skoletaske følger barnet i deres tidlige skoleår, og hvis den kan indstilles løbende – skal den først skiftes, når barnet kommer længere op i de større klassetrin. Her er en række tips og tricks til skoletasken. Vi håber, de kan bruges. God fornøjelse!

  • Skoletasken skal sidde godt. Tag på en inspirationstur med dit barn, så I kan få en fornemmelse af, hvilke muligheder der findes på markedet.

  • Prøv de forskellige tasker, og hør dit barn, hvordan tasken sidder på skuldrene. Er stoffet rart, kradser det, eller hvad du kan spørge om.

  • Er der mulighed for at spænde tasken ved bryst og hofte?

  • Hvor mange liter kan tasken indeholde? Hør evt. dit barns lærer om, hvor mange bøger de skal bruge. Du kan også snakke med andre forældre om, hvor store tasker de tænker at købe.

  • Er tasken smudsafvisende? Hvis tasken ikke er smudsafvisende, kan du investere i imprægneringsspray, så den holder sig pæn i lang tid.

Der er mange fine tasker på markedet. Leder du efter en ergonomisk og bæredygtig taske, kan du overveje en Ergobag skoletaske, der har klaret sig rigtig godt i test. Tjek markedet ud, og gør brug af disse tips og tricks. Så er du godt på vej!

TT Ads