TT Ads

Er du en af dem, der bar brug for briller, men er i tvivl om, hvilke du skal vælge? Eller har du i forvejen briller og trænger til at få skiftet dem ud med et nyt par? Briller er ikke kun en nødvendig investering, hvis dit syn er dårligt, men kan hurtigt blive en investering, der lader dig skabe lige præcis det look, du kunne tænke dig. Derfor er det også vigtigt at vælge det helt rigtige par briller.

Det handler om at finde et par briller, hvor både farve, design og udformning på brillen klæder dit ansigt, men hvor det også passer til det look, du gerne vil ramme. Du kan nemt få brillerne til at matche din personlige stil og udstråling, og derved gøre dem til en smart accessoires.

Din lokale optiker kan hjælpe

Der findes i dag et hav af optikere rundt omkring i de danske byer, så du nemt kan finde en optiker, der kan hjælpe dig, hvad end du leder efter briller i Sønderborg, København eller Odense. Her står en af de dygtige optikere klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller, der klæder dit ansigt.

Når du skal finde de rette briller, kan du starte med at vælge udformning ud fra din ansigtsform. Er dit ansigt trekantet, vil det være helt perfekt med et stærkt fremhævet stel med farve og detaljer på den øverste halvdel. Er dit ansigt i stedet rundt, vil det være en god idé med et lidt mere kantet stel til at skærpe dine blødere ansigtstræk. Hvis dit ansigt derimod er mere firkantet, vil tynde indrammede briller være et hit, og er dit ansigt hjerteformet, bør du prøve med et brillestel, hvor der er flere detaljer på den nederste halvdel af stellet. Har du et ovalt ansigt, er du en af de heldige. Det ovale ansigt kan nemlig bære de fleste brillestel. Uanset formen på dit ansigt, kan de kyndige optikere hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller.

TT Ads