TT Ads

Jord er en sjov og foranderlig genstand. Og det kan altså gøre, at fundamentet på dit hus lige pludselig synker eller at der opstår revner. Det kan der selvfølgelig være mange årsager til, men ofte kan det hænge sammen med, at jorden ændrer sig – man kan med faglige briller sige, at jorden har konsolideret sig, som betyder, at jordes volumen er mindsket. Hvis det sker, så er det på tide, at fundamentet stabiliseres.

Det kan måske lyde som noget af en opgave at skulle stabilisere et fundament. Men det er det ikke, hvis du blot vælger de rigtige til at udføre opgaven. Og det kan være lidt af en jungle selv at finde ud af – så derfor giver vi dig en hjælpende hånd. Vi har fundet en metode, som gør, at det slet ikke er nødvendigt med opgravning. Metoden kaldes Uretek Metoden, og her er det altså muligt af stabilisere en bygning helt uden opgravning. Tvært imod gøres det utroligt hurtigt og hensynsfuldt.

Skal det stabiliseres

For at kunne stabilisere et givent fundament, skal der kun bruges et lille arbejdsområde – og du vil selvfølgelig kunne bruge dit hjem, som du plejer, mens der arbejdes. Metoden er altså meget effektiv, og din hverdag bliver ikke forstyrret.

Fundamentet er noget af det vigtigste at kræse om på bygninger, da det er fundamentet for, at bygningen står. Så for at undgå fremtidige skader og endnu større arbejdsopgaver, er det med at få styr på fundamentet, så snart man oplever forandringer.

Hvis du kunne tænke dig at læse mere om metoden samt firmaet bag, kan du trykke her. Så kommer du direkte ind på deres side.

TT Ads