TT Ads

Er dine børn ved at nå teenageårene? Når det sker betyder der som regel også, at der skal skifte lidt ud i interiør og objekter på teenageværelset. Men hvad har en teenager egentlig brug for på sit værelse, og hvilke små produkter kan være med til at skabe et godt værelse?

Et godt skrivebord

Det er vigtigt med et sted, hvor der kan arbejdes fokuseret med lektierne, og hvor der kan spilles computer, som jo er en fritidsinteresse mange teenagere har. Som tilbehør til det gode skrivebord, bør der også være en god kontorstol. Bruger vedkommende mange timer foran skrivebordet, kan du overveje et hæve-sænkebord. Når der skal vælges et skrivebord er det vigtigt at få valgt et bord, der passer ind i det generelle farvetema på værelset.

En opslagstavle til minderne

For mange af os står teenageårene tilbage med masser af minder og gode stunder. En gode måde at samle alle de gode stunder på kan være ved hjælp af en opslagstavle, hvor der kan hænge billeder, citater og lignende. En opslagstavle giver også noget kulør til værelset. Der findes mange forskellige smarte opslagstavler. Der er de klassiske kork opslagstavler, ligesom der også findes magnetiske opslagstavler i glas, hvor man også kan skrive på. Det moderne værelse vil en opslagstavle i glas nok være det bedste valg, men en god gammeldags kork opslagstavle har også sin charme.

Inspirerende vægkunst

Det er vigtigt at få skabt et værelse, hvor værelsets ejer kan lide at være og føler sig inspireret. En af de bedste ting til at gøre dette er ved hjælp af malerier, plakater og anden vægkunst. Mange teenagere har en interesse, som de dyrker meget – hvad end det så er gaming, sport eller noget helt andet. For at gøre værelset lidt pænere kan der også hænges lidt mere æstetisk flotte plakater. Det kan være kunstneriske plakater eller bare plakater med flot arkitektur, blomster eller lignende. Det er i dag muligt at købe masser af billige plakater, så der også kan skiftes ud løbende, hvis man bare har nogle rammer.

Mulighed for farvet belysning

En ting som mange ikke tænker over er muligheden for at kunne ændre lysets farve i rummet. Det kan være når man ser en film, eller når man gamer. Det ses også i gamerudstyr, hvor man kan ændre farven. Det er en feature, der kan være med til at skabe en god stemning på værelset.

Planter

De fleste er gennem tiden stødt ind i et teenageværelse med et dårligt indeklima. Det er selvfølgelig vigtigt at få luftet ud løbende, så der kommer noget frisk luft ind på værelset. Noget der også kan være med til at give et godt indeklima er planter. Monstera-planten er meget populær lige for tiden. Sørg for at det er nogle planter, der er nemme at holde. Det kan for eksempel også være en pilea plante, der både er pæn at kigge på og ikke mindst nemme at holde. Mini kaktusser er også lette at holde og flotte at kigge på.

TT Ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>