TT Ads

Har man en forretning, der involverer salg af fødevarer, har man et stort ansvar for, at alt er, som det skal være, da det kan være til stor gene for kunden, hvis maden ikke lever op til standarden. Specielt opbevaring af maden er meget vigtigt i forhold til at opbevare alt under den rette temperatur, så alt forbliver friskt. Fisk, kød og mejeriprodukter bliver hurtigt dårligt, og kræver  det rette udstyr for at sikre god kvalitet. Det kræver dog meget strøm at holde varer kolde og friske, men ved at købe inventar af høj kvalitet, der parer på energien, kan man spare på elregningen og hjælpe miljøet.

Hos Cateringinventar kan du finde den rette køledisk, montre eller kølereol i forskellige størrelser og farver. Der er fokus på, at kvaliteten af produkterne skal være høj, og derfor bliver der kun forhandlet mærker, der leverer et højt niveau af kvalitet bl.a. Technodom og Vibocold, så maden, der skal opbevares, holder sig frisk, og ser indbydende ud. De fleste af produkterne er desuden produceret i EU. Cateringinventar går op i miljøet, og bestræber sig derefter på at føre energibesparende produkter, der kan understøtter denne værdi. Eksempelvis har impulskølerne et natgardin, hvilket vil sige, at der bruges mindre strøm, da kulden ikke forsvinder fra køleren, og varerne holdes stadig friske. Produkterne er derudover praktisk designet med hylder, der kan justeres efter ønske, og flere af kølerne har jul, så de er nemme at flytte rundt på, når man skal gøre rent.

 

Forskellige produkter

Impulskølerne kommer med LED-belysning i begge retninger i køleren, og den er nem at styre elektronisk i forhold til temperaturen. Alle kølereoler kommer med selvlukkende døre, automatisk afrimning, og ventilation. Med en kølereol kan du man fremvise varer på en præsentabel måde, der gør det svært for kunden at modstå. Der findes endda en version med spejl og glitter, hvis man har mod på at gå all-in på præsentationen. For at finde produktet, der passer til dine produkter og din butik, kan man få hjælp til at finde de rigtige produkter med det rette design, de rette funktioner og den rigtige kapacitet. De forskellige produktkategorier man kan finde hos Cateringinventar, er:

  • Impulskølere
  • Kølereoler
  • Kølemontrer
  • Kølediske til fisk, kød og grøntsager
  • Chokoladekølere

Beslutter du dig for at bestille en vare, og gør det inden kl 10, er der dag til dag levering, hvis det gælder større udstyr. Prisen på leveringen bliver beregnet ud fra fragt-volumen, der bliver udregnet af webshoppen. Varen kan alternativt afhentes, hvilket selvfølgelig er gratis. Normalt sælges produkterne med det, der kaldes reservedelsgaranti, som betyder, at hvis en del har en skade, bliver den gratis sendt til kunder de første 12 mdr. Man har mulighed for at tilkøbe en udvidet serviceordning med en mere omfattende garanti, hvis det ønskes. Cateringinventar har mange års erfaring med salg udstyr til storkøkkener, og du kan altid ringe til Cateringinventar og modtage rådgivning omkring produkterne og deres funktioner og andet i forhold til inventar.

TT Ads