TT Ads

Der er mange fordele ved at leasing frem for at købe biler. En af de væsentlige fordele er, at kravet til din likviditet er meget lavt. Du skal derfor ikke have den store pengepung med ned til bilforhandler, men alligevel kan du komme derfra med din drømmebil. Hos coreleasing.dk tilbyder de sæsonleasing, hvor du kan lease sæsonbetonede biler. Vil du f.eks. gerne køre en åben cabriolet om sommeren og en stor komfortabel SUV om vinteren kan det sagtens lade sig gøre med sæsonleasing. Fordelene er bl.a., at du har en meget lavere ydelse på bilen i den periode, hvor du ikke bruger bilen.

 

Flere fordele ved sæsonleasing

Der er mange fordele ved sæsonleasing. Du får mulighed for at køre i din drømmebil det ene halvår og skifte til din anden drømmebil det næste halvår. Når du laver din sæsonleasingkontrakt, leasinger du f.eks. din bil over 12 måneder, men det er kun seks af månederne som er aktive. Din ydelse vil derfor blive langt lavere i de seks måneder, hvor bilen ikke er aktiv, men står parkeret og overvintre. Det gør din bil nemmere at forsikre og du får en lavere udgift i forhold til grøn afgift samt service og reparation.

 

Nyd friheden og få køreglæden i top

Med sæsonleasing har du en høj fleksibilitet i forhold til leasingperiode, bil og de samlede udgifter. Derfor kan der være mere luft i din økonomi, selvom du kører rundt i en bil til en værdi på 1,5 millioner kroner. Du får uden tvivl køreglæden helt i top, og du vil elske, at muligheden for at udskifte bilen hvert halve år findes. Det gør den samlede køreoplevelse bedre og mere spændende. Du har mulighed for at opleve dine drømmebiler, og har du samtidig mulighed for at køre i dem, og det vil øge din køreglæde.

 

 

 

TT Ads