TT Ads

Det er efterhånden mange år siden, at danskerne blev introduceret for det japanske bilmærke Suzuki. Selvom mærket allerede inden da var kendt i Danmark for deres gode motorcykler, var det nyt at se deres biler. Den lettere skepsis til bilproducenten blev dog hurtigt gjort til skamme. Særligt fordi Suzuki introducerede den sporty Swift model, som siden midten af 00’erne. Modellen repræsenterede design og gode køreegenskaber – noget Suzuki siden har slået sig fast på.

Det japanske bilmærke har dog mange andre gode grunde til at investere i deres biler, og dem vil vi se på her.

Meget bil for pengene!

Et af Suzukis bedste salgsargumenter er, at man får meget bil og service for pengene! Faktisk er det en del af den filosofi, som gennemsyrer bilfabrikanten, at man skal kunne forvente et godt bilkøb – HELE vejen rundt.

Når man vil gøre en god handel, handler det som regel om at opnå value for money. Underforstået: At man ønsker at gøre en god handel.

Hos Suzuki er bilerne udstyret med en attraktiv udsalgspris kontra andre mærker, som tilbyder det samme. De pålidelige japanske motorer er kombineret med flot design, og en god portion udstyr! Læg dertil den altid gode Suzuki service, så har du en god købspakke.

Mængden af udstyr afhænger naturligvis af den specifikke bilmodel, men der er masser at komme efter til en god pris. Måske er det derfor, at Suzuki for god kundefeedback ved FDM’s årlige Autoindex undersøgelse.

God finansiering og garanti

Foruden et stærkt produkt i selve bilen, er Suzuki en forhandler, som tilbyder gode finansieringsforhold og garanti.

Vidste du f.eks. at alle modeller fra Suzuki har en ’3 års/100.000 km mekanisk garanti og hele 12 år mod rustgennemtæring’? Det skriver Suzuki selv på deres egen hjemmeside.

Der er med andre ord altid en god grund til at vælge en Suzuki, når du skal ud og have en ny bil.

 

TT Ads