TT Ads

Den nordiske stil er for alvor blevet populær på det seneste, og det kan skyldes, at den er enkel og rummelig, på samme tid med at den er smuk og ordentlig. Den nordiske stil bliver ofte beskrevet som enkelt, fint, neutralt og naturinspireret. I et nordisk inspireret hjem finder du ofte et køkken i neutrale farver samt blot en lille mængde af pyntegenstande. Nogle ting kan være lavet i træ, som f.eks. stolene eller noget af køkkenet. Det kan dog nogle gange være svært at få det nordiske design ned i børnehøjde. Men den nordiske stil kan også blive brugt om andet end indretning.

Den nordiske stil og det nordiske design

Den nordiske stil kan også ses som et mønster gennem tøj. En hel stil bliver skabt baseret på den nordiske stils værdier. Det nordiske design er et andet navn, den nordiske stil også bærer. Det nordiske design bliver som nævnt brugt om tøj, og på den måde får du den nordiske stil ned i børnehøjde. Med et stort udvalg af enkelt og neutralt tøj til børn får Parcellet skabt en hel garderobe til børnene. Med tøj i førsteklasses materiale får du fleksibelt og yderst komfortabelt tøj til dit barn. Find tøjet her: https://www.parcellet.dk/shop/minimalisma-198c1.html

Skal både se godt ud og føles godt

Parcellet arbejder nemlig ud fra filosofien om, at alt tøj ikke kun skal se godt ud, men det skal faktisk også være rart at have på i længere tid ad gangen. Du kan derfor finde mange kollektioner i forskellige stile og kategorier, hvor tøjet er i førsteklasses kvalitet. Det kan derfor godt være lidt dyrere, end hvad du kan finde andre steder, men det sikrer dog også, at dit barn har det mere behageligt. Farvetemaet i tøjet er neutralt, rolige naturfarver og dusede pastelfarver, der holder ro i barnets liv og øjne.

TT Ads