TT Ads

Om din kæreste er mand eller kvinde, så kan du bruge disse tips. For i sidste ende handler det allermest om, at du har lyttet til din partner, og derfor ved du, hvad de vil blive glade for.

Hvis du har brug for gaveidéer til hende, finder du dem her.

Hvad kan din kæreste lide?

Om du har været sammen med din kæreste i fem år eller i fem måneder, så burde du have en fornemmelse for, hvad din partner godt kan lide. Hvad bruger din partner sin fritid til, eller hvad snakker din partner ofte om?

Hvis din partner ofte snakker om at spise på nye restauranter, så kan du give dem et kroophold eller en tur på Noma.

Det er let at købe gaver til hinanden, hvis man rent faktisk lytter til hinanden. Det gælder begge veje. Hvis din mand godt kan lide fodbold, kan du give ham en mandetur til London, hvor han kan se en række fodboldkampe hele weekenden.

Du kan både give små og store gaver på denne måde. Alt du skal gøre er at notere det for dig selv, når din partner virker glæde ved noget. Prøv at vælg noget som de måske ikke engang selv har tænkt på.

For nogle kommer med meget åbenlyse signaler, fordi de bare vil have noget, men det er sjældent det, som de allerhelst vil have. De fleste bliver gladere, hvis de kan mærke, at du rent faktisk har lyttet til dem, og at du også hører de emner, som de måske ikke engang selv længere tænkte på.

Hvor vil de gerne rejse hen?

En rejse er altid en god idé, fordi den giver jer også mulighed for at være sammen. Både jer to eller hele familien.

Vælg et land eller sted som din partner elsker.

TT Ads