TT Ads

Blæk i printeren er en af de ting, du aldrig gider stå og mangle. Det forsinker alting og spilder papir ved kun at udskrive halvdelen af, hvad du ønsker, skal udskrives. Dette gælder, uanset hvilken printer du ejer. Men der kan være individuelle forskelle på printere, der betyder, at du skal have særlige patroner til din printer. Hvis du vil spare penge, når du handler blækpatroner, f.eks. til Canon-printere, er der derfor nogle ting, du skal holde øje med.

Undgå at spilde penge

Når man leder efter blækpatroner til et bestem mærke, som f.eks. Canon-blækpatroner, er det ikke nok bare at kende mærket. Printerens model kan have stor indflydelse på, hvilke patroner, der passer til den. Det kan derfor være en god idé at starte på en side med søgeværktøj til at finde en patron, der passer til printeren. Se mere her.

Derudover er det vigtigt at holde øje med, at patronerne faktisk er af det mærke, din printer er, og ikke blot kompatible med din printer. Forskellen lyder lille, men mange printere er bygget til kun at acceptere patroner af deres eget mærke. Selvom det kan virke, som om man får et bedre køb ved at købe off-brand patroner, kan det nemt blive dyrere, hvis din printer ikke accepterer patronerne, og du må ud og købe de rigtige patroner i stedet. Derfor er det igen en god idé at konsultere en hjemmeside, der har styr på, hvilke patroner, der passer til hvilke mærker.

Et bedre printerresultat

Udover at sikre, at du faktisk kan printe ud, så får du også sikkerhed i, at blækket er af god kvalitet, der er beregnet til at arbejde med din printer, og ikke imod den. Du sparer både penge ved ikke at skulle rode rundt mellem forskellige patroner, og sikrer det bedste resultat for hver udskrivning.

TT Ads