TT Ads

Drømmer du om at rejse ud i verden? Opleve fascinerende kulturer, smuk natur og anderledes folkefærd? Er du nysgerrig på, hvad der venter derude? Og har du lyst til at få et utal af fantastiske minder med hjem i kufferten? Så tag med på en af Adventuredk’s mange grupperejser, hvor du kommer ud og oplever verden sammen med andre unge mennesker. Vi har destinationer over hele verden, så hvad end du drømmer om backpacking i Asien, roadtrip i USA eller frivilligt arbejde i Afrika, er der uden tvivl en rejse, som passer til dig.

De fleste af vores rejser er rundrejser, hvor du sammen med din rejsegruppe besøger flere lande undervejs. Den ene uge står I midt i storbyens larm blandt blinkende skyskrabere, mens I ugen efter befinder jer dybt inde i junglen blandt lokale stammefolk. I vil besøge flere lande og undervejs opleve landenes forskellighed. Vi tilbyder også ’Across the world’-rejser, hvor rejsen strækker sig over flere af verdens kontinenter.

En rejse med Adventuredk vil give dig venskaber for livet og alverdens oplevelser, du ikke turde drømme om. Vores rejser varer alt fra 2 uger til 3 måneder, så der er plads til at du kan vælge præcis den rejselængde, der passer til dig.

Du vil uden tvivl få rykket nogle grænser og opleve ting, som er meget langt fra den hverdag du kender i Danmark. At rejse kræver en god portion mod og nysgerrighed, som er vigtig at pakke med i tasken, inden du tager af sted. På Adventuredk’s rejser har vi strikket rejseprogrammet sammen for dig, så du slipper for alt det praktiske på rejsen. På den måde kan du læne dig tilbage og nyde alle de fantastiske oplevelser, du skal have sammen med din gruppe.

Har vi vækket din nysgerrighed? Så hop ind og læs mere om vores mange grupperejser og find din næste drømmerejse!

TT Ads