TT Ads

I dag kan man næsten ikke tænde for radioen eller fjernsynet eller åbne sit foretrukne nyhedsfeed uden at blive konfronteret med klimaforandringer, global opvarmning og katastrofer, der skyldes miljøets tilstand. Derfor har det heller ikke været mere vigtigt end nu at tale om bæredygtighed og miljørigtige løsninger.

Det er heldigvis nemt i dag at vælge løsninger, der ikke er skadelige for miljøet. Du kan køre på arbejde i en el-bil, spise økologisk mad, købe tøj og sko, der er lavet af genbrugsmaterialer og meget andet. Næste skridt er bæredygtige boliger. I forvejen kan vi få vores energi fra vinden og solen, men hvad med selve byggeriet? Kan det gøres bæredygtigt?

Svaret er ja. Eksempelvis med modulbyggeri har du mulighed for at bygge alt lige fra skoler, boliger og kontorer med god samvittighed. Modulbyggeri er bygget af træ, som i dag er et af de mest CO2 venlige materialer, man kan bygge med. Derudover foregår byggeriet på en sådan måde, at der er et minimum af materialespild.

 

Indendørs byggeri – vi samler dit hus som en puslespil 

Når du vælger modulbyggeri, bygger vi dit næste projekt indenfor i store haller, hvorefter det bliver sat sammen på din grund. Det betyder, at alle materialer bliver opbevaret under de bedst mulige vilkår, da de ikke er udsat for vejr og vind. Det forhindrer sådan noget som skimmelsvamp og fugt, og dermed er der heller ikke så meget materiale, der bliver ødelagt.

Derudover er meget modulbyggeri genanvendeligt. Skal kontoret kun være en midlertidig bygning, så kan det skilles ad igen og flyttes til et nyt sted, hvor det kan blive benyttet endnu engang.

Bæredygtigt byggeri er derfor ikke længere blot en drøm – det er virkelighed. Så skal institutionen udvides, er du på udkig efter en ny bolig eller noget helt tredje, så vælg en bæredygtig løsning. Det kan betale sig. Både for din pengepung men også for miljøet.

TT Ads