TT Ads

Der er mange aktiviteter, der trækker i børn i dag. Computere, tablets og mobiltelefoner er med til at holde børn stillesiddende og indenfor. Det kan være svært at genskabe spændingen, de finder i diverse skydespil på computeren, ude i naturen, hvilket gør, at de ikke gider med, når man endelig foreslår det. Spændingen kan du dog sagtens finde, så længe du kigger de rigtige steder hen. Fordi hvad med at tage ungerne med i en klatrepark?

Det lyder måske lidt faretruende og vildt, og det er det også lidt. Dog foregår alting under maksimum sikkerhed med uddannet personale og sikkerhedsudstyr, der gør, at du kan læne dig tilbage og føle dig sikker, mens dine børn får en oplevelse for livet.

Hvad er en klatrepark?

En klatrepark er mange ting og der findes rigtig mange forskellige versioner af lidt det samme. En af de vigtigste forskelle er dog, om det er indenfor eller udenfor. Der er mange klatreparker, der er indenfor, hvor man bliver hængt fast med sikkerhedsudstyr og klatre op ad en væg med farvede sten på. Denne form for klatring kaldes bouldering. Det er dog ikke altid med sjov for øje, men er i stedet også en træningsform, der måske ikke lige fastholder børnenes interesser.

I stedet kan man besøge klatreparker, der er henvendt til familien og som er bygget til, at man får en oplevelsesrig dag. Mange har flere forskellige aktiviteter, såsom snowboarding, segway safari eller noget helt tredje. Der er ofte et rig valg af aktiviteter, så du skal bestemt ikke være bange for, at der ikke er nok at lave. Det betyder også, at der er plads til, at dine børn har forskellige præferencer for mængden af spænding i deres leg. Der skal nemlig nok være forlystelser til både de vovemodige og de mere stille og rolige.

TT Ads