TT Ads

Alle bilejere vil helst få flest mulige kilometer og ud af sit faretøj. Du kender måske frustrationen ved nok engang at skulle til mekanikeren, fordi der er noget, som ikke fungerer, som det skal? En af hovedårsagerne til, at din bil skal til reparation er, at komponenterne ruster. De mange kilometer betyder, at din bil bliver udsat for mange ting, som ruster. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Den bedste måde at forsvare sig mod rust er gennem rustbeskyttelse. Det mindsker sandsynligheden for, at du skal forbi mekanikeren og have en dyr reparation. Samtidig er det vigtigt, at behandlingen er af en kvalitet, så det faktisk betaler sig. Et af de mest højtagtede midler til rustbeskyttelse hedder PAVA. Du kan få rustbeskyttelse i Nordsjælland, hvor PAVA produkterne er med til at sikre maksimalt forsvar mod rust, som nedbryder din bil.

 

3 grundige behandlinger, som tilgodeser din bils behov

Produktet i sig selv er dog ikke garant for, at din bil er bedst muligt beskyttet. I Farum finder du nemlig folk, som ved, hvordan behandlingen skal udføres og tilmed kigger på bilens almene tilstand. Det er kun et plus, de også har deres behandlingsmidler i orden. Deres ekspertise kommer dig især til gode, når du skal vælge, hvilken behandling du vil have. Du kan vælge mellem 3 behandlinger af forskellig grad:

 

  • Vedligeholdelses behandling, hvor din bils hulrum behandles med beskyttelsesmidler fra PAVA. Undervognen, som er særligt sårbar overfor rust, bliver også behandlet. De steder, som særligt trænger, får ekstra opmærksomhed.
  • Kompletbehandling, hvor du får en mere udførlig behandling end ved vedligeholdelsesbehandlingen. Kompletbehandlingen giver også rustbeskyttelse i bildørene, motorrummet og andre steder, hvor rust kan ophobe sig. Din bil bliver også særligt behandlet de steder, den virkelig trænger til det.
  • Dobbelt specialbehandling er den grundigste behandling, du kan få. Den tager to dage, og giver dig maksimal rustbeskyttelse med behandlinger ad flere omgange.
TT Ads