TT Ads

Er du ved at være træt af din gamle bil? Eller af at være afhængig af at kunne blive hentet og bragt af familie og venner? For ikke at tale om upålidelig offentlig transport. Så skulle du overveje at anskaffe dig en ny bil.

Derfor skal du have din egen bil

Fordelene ved at have sin egen bil er mange. For det første er man ikke afhængig af offentlige transportmidler. Hvis man ikke bor i et storbyområde med masser af offentlige transportmuligheder, kan det nemt blive besværligt, når man skal frem og tilbage. Og skal man med flere forskellige transportmidler lige efter hinanden, bliver det hurtigt tidskrævende.

Som pendler vil man let kunne spare en hel del tid med egen bil. Hertil kommer at man selv bestemmer, hvor ren ens bil skal være. Det vil sige, man behøver ikke bekymre sig om at blive smittet med noget fra andre mennesker, som står og hoster inde i bussen. Og hvis man er typen, som netop prioriterer renlighed, kan man gøre bilen ren, så ofte man vil, så man slipper for skidt på sæderne og efterladt affald rundt omkring.

Find din drømmebil

Er man ikke helt sikker på, hvilken bil man søger, skal man tage udgangspunkt i, hvordan ens liv ser ud her og nu. Hvilke behov har man? Har man selv pengene eller er man på udkig efter muligheder for at finansiere bil? Mange forhandlere i dag tilbyder selvfinansiering, og det er værd at overveje.

Hvis man er flere i husholdningen, som skal bruge bilen er det vigtigt, at den ikke bliver for lille. Der skal være plads til alle og til alles ting hver især. Er man pendler, må det godt være en bil med god brændstoføkonomi. De er typisk noget dyrere i anskaffelse, men det tjener sig ind på sigt. Har man hund eller kat, skal der helst være plads til et transportbur i bagagerummet, så husdyrene kan blive transporteret på forsvarlig vis. Og har man små børn, skal bagagerummet kunne indeholde en barnevogn, uden man er tvunget til at skille den fuldstændig ad.

Med den helt rigtige bil får man i hvert fald fuld valuta for pengene.

TT Ads