TT Ads

Er skat, moms og afgift nogle fremmede ord for dig? Det kan godt betale sig at sætte sig ind i de forskellige regler, så man altid ved, at man betaler det rigtige. Selvom at det kan være nogle begreber, som kan være svære at forstå, er det stadigt utroligt vigtigt, at man har styr på disse for at køre lovligt.

Nye skatteregler

Der kom fra februar 2020 nye regler for beskatning af fri bil. Dermed kan det blive dyrere for dig selv eller dit firma, hvis du leaser en bil. Læs mere om reglerne for beskatning af bil, og bliv dermed klogere på, hvilke biler der falder ind under de nye regler. De nye regler kan betyde at dit samlede skattegrundlag bliver forhøjet, og at du dermed skal betale med.

Du har selv ansvaret for at overholde reglerne

Der kommer ind i mellem nye regler fra folketinget, og her er det dit eget ansvar at overholde disse regler. Reglerne bliver til for at få markedet til at fungere bedst muligt og til for at gøre konkurrencen mere fair. Det er utroligt vigtigt at overholde reglerne, da man ellers kan komme til at skylde penge til skat. Derudover er det også utroligt dejligt at have styr på de regler, der gælder for én, så man altid ved, at man betaler det rigtige.

Søg rådgivning

Det kan dog være svært at holde styr på alle regler, og derfor sker mange af ændringerne også helt af sig selv, uden at man behøver at gøre noget. Dog har du selv ansvaret, og det er derfor også dig selv, der skal sørge for, at du overholder alle regler. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal forstå reglerne, kan det være en god idé at søge rådgivning. Du kan bl.a. få hjælp til de nye regler for beskatningen af din bil hos din lokale forhandler. De vil altid hjælpe dig med at få styr på, at du gør det hele rigtigt. Det er derfor altid en god ide at spørge om hjælp og søge rådgivning, hvis man er i tvivl om, om man gør det hele rigtigt.

 

TT Ads